torsdag 23. september 2010

Lys :)Bruk lys til å pynte opp med:)lys som du ikke har tent noen gang.Har sett mange som har pyntet med det, men jeg trodde egenlig det skulle bli litt vanskelig. Jeg er ganske fornøyd med resultatet.I tilegg var det ganske lett:) en kan selv lage seg en slags pose til å ha de største lysene i, eller bruke Norgesglass til de også!! Jeg har brukt en pose som http://minkasrede.blogspot.com har laget, og et norges glass til telysene:)

Ps. jeg er veldig fan av Norgesglass!!!:D kunne brukt de til alt:D

På ønskelisten!!Her er noe av det som frister på denne årstiden. Noen nydelige tepper og puter fra kid:) kose seg med en god kopp te inne i høstværet:) å globus, slik en kan allerede starte med å planlegge sommerferiens tur:) hvor i verden det enn skulle bli!! jeg drømmer meg bort til et varmt land, med masse sol å mange bademuligheter:) det er det viktigste for meg!! en hengekøye til å lese en god bok i, mango smothie og mye mye mer:) noen som har noen gode ferietur tips??

onsdag 15. september 2010

Konkurranse hos lykke og liten :)

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

Kan vinne en knall stilig krakk:) sleng deg på!!

mandag 13. september 2010

Høst

Nå er det jammen meg høst.. blader i mange farger, masse frukt å REGN:p
Men jeg er egentlig litt klar for koselige kvelder inne med kakao, tente lys, tepper som en kan pakke seg litt inn i og litt hobbyaktiviteter :) men det er godt å vite at støvlene, paraplyen og regnjakken er på plass å klar til å brukes :)


For to helger siden var det frukt og laksefestival hjemme :) måtte innom en tur. Det var nydelig vær, å det var kjempe koselig å tussle litt rundt. Vi kjøpte en del plommer som var spist opp før helgen var omme. ellers ble det litt epler og en søt fyrstikkeske :)


torsdag 9. september 2010

Lopper

Jeg elsker loppemarked. Det er sikker en mnd siden jeg å Sarah var på loppemarked i stavanger! stod tidlig opp, og gikk med godt mot:) å til mer vi gikk å såg, destod mer fikk vi lyst på.. her er en smakebit av det som ble med hjem:


I tilegg kjøpte jeg to andre ting som jeg skulle fikse litt. jeg ble litt ivrig å glemte å ta et bilde av de før jeg begynte å fikse på dem.. men det skal komme et bilde når jeg er ferdig med høstens prosjekt :)

gleder meg til å vise de frem!!!

men det er forsatt en mulighet for deg som leser dett og som også elsker loppemarked!!! det er hver lørdag ut september i stavanger sentrum :) så unn deg ein kjempe kjekk dag å gå der:) husk å være tidlig ute!!

torsdag 2. september 2010

Hva slags kone...

anskaffer seg strykejern et år etter hun giftet seg...?

En sånn kone som jeg:) nå har jeg endelig fått meg strykejern!! det er lilla og jeg digger det:)
Dager kommer og dager går :)

Noen dager er rett å slett travle, en går tidlig til skolen, tar innom en venninne, går så på allidrett å er ikke hjemme før sent på kveld!! da kaller grey`s:) andre dager rekker en hjemmom å spise etter skolen for så å gå ut igjen:)men så er det sånne dager som i dag, med kun en skoletime å god tid hjemme!! deilig:) det ble ryddet, vasket og brettet klær, laget god middag, støvsuget, sopt trappen, hentet blomster, laget browniss å sett to varg veum filmer med venninner:) jeg er fornøyd med dagen!! i tilegg fikk jeg nytt bolig pluss i posten i dag :)

Kjekt :) skaff deg et selv også!! bli inspirert i høstens soldager!!