onsdag 25. april 2012

Denne er så søt! :)

Jeg var på besøk her om dagen, å da låg denne søte stenen på et fat på bordet :)Å så koselig!! Jeg ble glad av å se på den.

mandag 23. april 2012

Bordet er ferdig:)

Det har tatt litt tid siden været har vært så skiftende. Prosjektet har blitt beist på terassen, mellom regn og på oppholdsdager. Men slik er det når en ikke har noen plass ute med tak over. Jeg er fornøyd med resultatet :)

fredag 20. april 2012

Muffins :)

Litt bakst!! Enkelt som bare det, muffins med topping og dryss = deilig :)

mandag 16. april 2012

Tine k lampen min :)


Jeg er veldig fornøyd med utseende i alle fall, det er noe feil med det eletriske så jeg har ikke fått lys i den enda.
Men liker den der den henger på soveromet :)

Vår?!



Jeg har egentlig tenkt at våren endelig er kommet, men jeg blir stadig sjokkert. I dag har det snødd, haglet og sluddet, men nå skinner solen igjen :) Jeg har i alle fall tatt bort ulltrekkene til putene min, og funnet frem vårstasen.
Jeg elsker sommerfugler, så denne puten er den fineste jeg har :) Den er fra h&m, har fått den av venninen min :) Hun vet å finne gaver til meg :) Jeg blir alltid fornøyd med det jeg får av henne!! TAKK :)

Deilig med helg:)



Søndagen pleier å ha ekstra god frokost:) Sparer ikke på kruttet da. Sist søndag fikk jeg servert dette på senga, så denne søndagen var det min tur. Jeg steikte pannekaker:) Så herlig med søndagsfrokost altså!! Trenger ikke være så spesielt, men noe godt + god tid + sol (ikke alltid)+ herlig følelse = MAGISK

fredag 13. april 2012

Jeg finner fortsatt ikke ledningen til kamera


men her er en smakebit fra København. Og verden koseligste cafe: Tante te.
:)

De solskinnte dagene i påsken



ble tilbrakt ute!! :) Det er deilig å få lys inn, kunne sette seg ut med en kaffikopp, grille rett utfor stuen :) Jeg digger det!
Bildene er tatt med mobilen, så dere ser skyggen av meg. Jeg får ta noen bedre bilder etterhvert.
Det er ennå masse som gjenstår, men det kommer seg stadig:) så jeg skal nok legge ut noen rom for rom bilder snart :) trenger bare litt tid:) Noen møbler er bestillt, men ikke kommet og noen trenger to strøk maling :)
Ha en fin helg!!

fredag 6. april 2012

søndag 1. april 2012

Titter innom for å si NYT ferien :)


Det skal i alle fall jeg.
Selvfølgelig kommer det flere oversiktsbilder fra huset etter hvert. Men liker å komme helt i orden før jeg viser det frem rom for rom.

En sniktitt av bursdagsgavene :)

Lenge siden sist...


...men det er mye som skal gjøres i flytteperioden. Jeg har fått meg en deltidsjobb i tilegg, så tiden flyr. Men nå er det endelig påske og jeg kan kose meg med bloggen. Det som er dumt er at jeg ikke finner den rette ledningen til kameraet som jeg hadde med til København :) men det skal absolutt komme bilder derfra. Det var en fantastisk tur :)

Ha en fin påske!!:)